خرید ریل مینیاتوری

 

یکی از ابزارهایی که در برق‌کشی ساختمان استفاده می‌شود. ریل مینیاتوری است. این نوع ریل که به ریل تابلوی  هم معروف است. پروژه برقی کشی در ساختمان یکی از قسمت های مهم در هر پروژه ساختمانی است که باید به‌درستی انجام بگیرد. و این موضوع مستلزم این است که از ابزار مناسب برای سیم کشی استفاده کنیم. تا سیم کشی ما دچار خطرات مانند آتش سوزی نشود. در ادامه مطلب شمارا با ریل مینیاتوری که یکی از ابزارهای مفید در سیستم سیم کشی ساختمان است آشنا می کنیم. و نحوه خرید و قیمت آن را برای شما ذکر می کنیم.

کاربرد ریل مینیاتوری در سیم کشی ساختمان

از ریل مینیاتوری برای ثابت نگه داشتن فیوزها و جعبه های تقسیم در سیم کشی ساختمان استفاده می شود.  ریل‌های مینیاتوری داری سوراخی بروی خود هستند که به راحتی بروی سینی کابل نصب می شوند. و برای ثابت نگه داشتن وسایلی که در درون تابلو جعبه های تقسیم و فیوزها مورد استفاده قرار می گیرد.

 

ریل های مینیاتوری دارای چند مدل هستند

ریل های مینیاتوری را از دو وجه می توان تقسیم بندی کرد. ازنظر شکل ظاهری این ریل ها به دودسته u وc  تقسیم می شوند. نوع دیگر دسته بندی ریل های مینیاتوری ازنظر نوع کاربرد است . که به انواع ریل بست کامل ، ریل یونسترات و ریل بست چنگالی تقسیم می شوند.

ریل مینیاتوری به شکلc  : این ریل در مدل کم عمق و دارای عمق زیاد طراحی می شود.  عمق ریل کم عمق یک سانتی متر و ریلی با عمق زیاد دارای 2 سانتی متر عمق است. موارد استفاده این ریل در فیوزها، تایمر ها و رله ها می باشد.

ریل مینیاتوری شکل u:  از این ریل بیشتر در ترمینال های باکالیتی استفاده می شود. استفاده از این ریل کم کم دارد منسوخ می شود.

ریل بست کابل

ریل یونسترات

ریل بست چنگالی : از این نوع ریل برای نگه داشتن لوله کاندوئیت برق فولادی استفاده می شود. جنس این نوع ریل از فولاد است که در دو نوع گالوانیزه سرد و گرم تولید شده است. ریل های بست چنگالی معمولاً بدون سوراخ تولید می شوند و لبه های آن یک سانتی متر است.

نحوه نصب ریل های مینیاتوری به چه صورت است؟

برای نصب ریل های مینیاتوری به دو صورت می توان عمل کرد  . در روش اول ازابزاری  مانند پرچ های آلومینیومی ، پیچ سرمته ، پیج ام دی اف ، نقطه جوش وپیج و مهره مخصوص استفاده می شود. در این روش بعد از برش ریل به اندازه دلخواه آن را در مکانی که می خواهند نصب کنند قرار می دهند. و توسط یکی از ابزاری که به آن اشاره کردیم. ریل را روی تابلوی مورد نظر نصب می کنیم.  در روش دوم به جای اینکه ریل را مستقیم روی تابلو نصب کنیم توسط پایه های زاویه دار برای نصب آن استفاده کنیم . در این روش سیم کشی با نظم بیشتری قابل انجام است.

مشخصات فنی ریل های مینیاتوری

طول: این ریل ها در اندازه های 10سانتی متر تا 6 متری قابل برش و تولید هستندو با توجه به درخواست مشتری به اندازه دلخواه برش زده می شوند.

ضخامت : ریل های مینیاتوری در سه سایز ضخامتی 8/0، 6/0 و یک میلی متر تولید می شوند.

جنس : ریل های مینیاتوری معمولاً از جنس فولاد با روکش گالوانیزه   و ورق روغنی ، پلاستیکی  و استیل تولید می شوند.

رنگ : ریل های مینیاتوری در دو رنگ سفید و ورشو تولید می شوند.

 

ریل های مینیاتوری در دو مدل سوراخ دار و بدون سوراخ تولید می‌شوند.

 ریل های مینیاتوری چگونه طراحی می شوند؟

برای تولید ریل مینیاتوری مساحت بخش هایی را که قرار است خم شود را حساب می کنند. و به صورت ورق های بزرگ برش می زنند. بعد توسط پانج ورق را سوراخ می کنند. بعد از مرحله سوراخ کاری ورق خم کاری می شود. بعد از مرحله خم کاری که توسط دستگاه رول فرمینگ انجام می گیرد. ریل ها در ابعاد 1متری ، 2متری و 3 متری با توجه به سفارش مشتری برش می خورند. بعد از اینکه ریل را در ابعاد دلخواه برش زدند برای افزایش مقاومت ریل آن را آبکاری می کنند. عملیات آبکاری به دو روش گالوانیزه سرد و گالوانیزه گرم انجام می شود. ریل های مینیاتوری که از جنس آلومینیوم تولید می شوند. دیگر نیازی به مرحله آبکاری ندارند.

 

 

تماس با ما

آدرس دفتر مرکزی: تهران – خیابان سمیه – نبش موسوی – ساختمان سعید- طبقه 4 واحد 51

تلفکس: 86074195-86074027-86074336

ارتباط در واتساپ : 09335144488

ایمیل:‌ info@elconco.com

Search