از صفر تا صد جعبه تقسیم ترمینال

امروزه برای داشتن یک زندگی راحت برق نقش مهمی را در زندگی ما ایفا می کند. در هنگام ساخت ساختمان برق کشی از مراحل مهم به حساب می آید و ارتباط ساختمان و سیستم برق رسانی آن اصلی جدایی ناپذیر می باشد. در برق کشی یک ساختمان از سیم، کلید و پریزهای زیادی استفاده می شود که اگر در میان آن ها نظمی برقرار نباشد ممکن است سیستم برق کشی دچار مشکل شود. جعبه تقسیم وسیله ای است که از آن برای سازمان دهی و نظم دادن به ارتباطات برقی استفاده می شود. با نصب جعبه تقسیم می توان خطرات احتمالی که ممکن است بعدا به وجود آیند را سریع حل و فصل نمود.  جعبه تقسیم در انواع مختلفی وجود دارد که عبارتند از جعبه تقسیم ترمینال دار و بدون ترمینال. در این مطلب به معرفی جعبه تقسیم، کاربردهای آن و انواع مختلفی که دارد پرداخته شده است.

جعبه تقسیم چیست؟

جعبه تقسیم یکی از ابزار مورد نیاز در تاسیسات برقی می باشد. این ابزار وظیفه محافظت از تمام انشعابات و اتصالات سیم های ساختمان را بر عهده دارد. امروزه سیم کشی های ساختمان های مختلف به صورت زیرکار می باشد و در صورت به وجود آمدن مشکل در بعضی از اتصالات نمی توان محل دقیق آن را پیدا کرد. با وجود جعبه تقسیم می توان اتصالات مربوطه را به راحتی پیدا کرد و در جهت رفع مشکل آن برآمد. جعبه تقسیم ترمینال دار یکی از انواع جعبه تقسیم هاست که دارای ورودی و خروجی های متعددی می باشد که درون جعبه قرار گرفته اند.  

انواع جعبه تقسیم

 جعبه تقسیم ها در انواع مختلفی وجود دارند و هر یک در بخش های مختلفی از ساختمان ها و صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. انوع جعبه تقسیم های فلزی و پلاستیکی در بازار موجود است که هر یک ویژگی مخصوص به خود را دارد. دو نوع مختلف از جعبه تقسیم ها وجود دارند که عبارتند از: جعبه تقسیم روکار و جعبه تقسیم توکار.

 نوع روکار جعبه تقسیم جنسی کائوچویی یا چدنی دارد و درون 4 استوانه شیاردار قرار گرفته است. سیم هایی که درون شیار قرار گرفته اند توسط پیچی که درون آن است محکم می گردند و سپس درب آن بسته می شود.

اما جعبه تقسیم توکار از جنس پلاستیک و همچنین مواد ترموپلاستیک پلی پروپیلن می باشد و از آن برای سیم کشی و کابل کشی در دیوارها و زمین استفاده می کنند.  جعبه تقسیم ها را معمولا بر روی دیوارها و یا سقف نصب می کنند.

جعبه تقسیم ترمینال دار چیست؟

جعبه تقسیم ترمینال دار نیز دارای جنس پلاستیک و در برخی مواقع از جنس مواد ترموپلاستیک پلی پروپیلن می باشد که تا دمای 650 درجه سانتی گراد غیر قابل اشتعال می باشند. جعبه تقسیم ترمینال دار دارای استانداردهای متعدد اروپایی می باشد و از کیفیت بالایی بهره برده است. ورودی و خروجی هایی که درون جعبه تقسیم ترمینال دار قرار گرفته اند در صورت نیاز به راحتی باز می شوند و کابل و سیم های مورد نظر درون آن قرار می گیرند.

جعبه تقسیم ترمینال دار ممکن است دارای ترمینال های متعددی باشد که معمولا 4 یا 6 ترمینال خروجی دارند. بسته به تعداد اتصالاتی که قرار است ایجاد گردد تعداد ترمینال های مشخصی نیز در جعبه تقسیم ایجاد می کنند.

اشکال مختلف جعبه تقسیم ترمینال دار

جعبه تقسیم ترمینال دار در اشکال مختلفی در بازار وجود دارد که  با توجه به نوع نیاز خود می توانید هر یک را انتخاب نمایید. اشکال مختلفی که برای جعبه تقسیم ها وجود دارد عبارتند از: جعبه تقسیم مربعی، جعبه تقسیم گرد، جعبه تقسیم مستطیلی، جعبه تقسیم سقفی و جعبه تقسیم هشت ضلعی.

مزایای جعبه تقسیم ترمینال دار

از جعبه تقسیم ترمینال دار به علت مزایا و ویژگی های که دارد در موارد مختلفی استفاده می شود. از مزایای جعبه تقسیم ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

·         محافظت از افراد برای جلوگیری از تماس مستقیم با سیم های برق

·         محافظت از سیم ها و کابل ها در برابر رطوبت و جویدگی توسط جانداران موذی

·         جلوگیری از اتفاقاتی مانند آتش سوزی

·         محافظت از سیم ها در برابر گرد و غبار

·         طبقه بندی برق در واحدهای ساختمانی

همچنین بخوانید:

سینی کابل

لوله فلکسیبل

لوله کاندوئیت

تماس با ما

آدرس دفتر مرکزی: تهران – خیابان سمیه – نبش موسوی – ساختمان سعید- طبقه 4 واحد 51

تلفکس: 86074195-86074027-86074336

ارتباط در واتساپ : 09335144488

ایمیل:‌ info@elconco.com

Search